Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering
maatwerk houten verpakking
Altijd een snelle levering

Altijd voorzien van de juiste verpakkingen

Wanneer u een opdracht bij ons plaatst bent u ervan verzekerd dat uw goederen voorzien worden van een verpakking die ze veilig en probleemloos naar de plaats van bestemming brengt. Het product krijgt een op maat gemaakte houten verpakking, maar wordt indien nodig ook voorzien van bijvoorbeeld folie.

Wij zorgen er voor dat uw maatwerk verpakking voldoet aan de internationale eisen die nodig zijn voor het land van bestemming. De belangrijkste norm is hierbij de ISPM 15 regelgeving. De verpakkingen die wij maken zijn vervaardigd uit hout dat de juiste behandelingen heeft ondergaan en draagt dan ook een internationaal merkteken voor goede verzending. Op deze manier kan het transport op een veilige manier worden verzonden.

Machineonderdelen verpakt in exportkrat en gereed gemaakt voor transport

Project Highlight
Exportkratten machineonderdelen

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar

maatwerk verpakking van hout
Houten maatwerk verpakking

Flexibel en snel Maatwerk

Voor uw maatwerk verpakkingen kunt u terecht bij Bode Packaging. Wij leveren industriële verpakkingen en maken deze geheel naar uw specificaties. Wij kunnen zorgen voor een snelle oplevering van uw maatwerk verpakking. Desgewenst meten wij in op locatie. Ook spoedleveringen zijn mogelijk.

Exportverpakking op maat
Exportverpakking op maat

Exportverpakking op maat

Al meer dan dertig jaar is Bode Packaging specialist in het vervaardigen van maatwerk exportverpakkingen. We hebben ruime ervaring in exportkisten, kratten, kistenverhuiskistenpallets op maat, skids, transportzadels, holblokken en nog veel meer. Naast het maken van de lastdrager kunnen wij uw goederen ook vastzetten in containers, op flatracks en andere units. Ook voorzien wij uw goederen zoals machines indien nodig van bescherming als bijvoorbeeld VCI-folie, of andere beschermende materialen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.