Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering
Inkrimpen
Dienst

Krimpen

krimpen folie
Specialist in krimpen

Inkrimpen, een specialisme

Buiten het produceren en inpakken van houten exportverpakkingen kunnen wij u ook diverse verpakkingsmogelijkheden aanbieden, zoals bijvoorbeeld:

  • Uw producten of exportkisten beschermen en/of inkrimpen met hoogwaardige folie.
  • Het zeewaardig afzeilen van kisten en containers.
  • Kostbare producten vacuüm verpakken, waardoor wordt voorkomen dat er vocht in uw product of in de verpakking komt.
  • Aanbrengen van vocht afdrijvende VCI folie of Aluminium laminaat.

Uiteraard adviseren wij u welke methode het beste bij uw producten en type transport past.

Contact over het krimpen van uw goederen?

Of het nu gaat om machinesboten, constructies, of andere goederen. Bode Packaging heeft ruime ervaring voor het professioneel en goed inkrimpen van uw goederen.

Offerte aanvragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar

Folie inkrimpen
Specialist in krimpen

Wat is krimpen?

Krimpen is het proces waarbij een object een beschermlaag krijgt in de vorm van folie. Tijdens dit proces wordt de folie om het object heen gekrompen. Door middel van een hitte procedé wordt dit mogelijk gemaakt. Wanneer folie verwarmd wordt kan het strak getrokken worden langs het object.

Door gebruik te maken van krimpfolie worden objecten tijdens opslag of transport beschermd tegen vuil en vocht wat terecht kan komen op de betreffende objecten. Het proces om deze folie aan te brengen op de objecten wordt krimpen genoemd. Dit is hetzelfde proces als sealen.

Het aanbrengen van krimpfolie is ten alle tijden een maatwerk verpakking, hierdoor kan bijna elk object met folie ingekrompen worden. Bode Packaging kan dit op iedere gewenste locatie uitvoeren, dus ook op locatie bij de klant.

Wanneer kiezen voor krimpen?

Het krimpen van folie kan op alle objecten toegepast worden. Echter, het is situatie afhankelijk om te bepalen welk soort folie het meest geschikt is voor het betreffende object. Krimpfolie wordt bijvoorbeeld veelal toegepast op objecten die inwendig niet beschadigd kunnen raken door vocht. Wanneer dit wél het geval is kan er gekozen worden voor aluminium laminaat of vci folie. Deze verpakkingen zijn namelijk wel corrosie werend.

Krimpen op locatie

Het aanbrengen van krimpfolie kan op elke locatie. Hierom is het mogelijk om uw goed(eren) bij u op locatie te voorzien van krimpfolie. Desgewenst is het ook ten alle tijden mogelijk om dit op de locaties van Bode Packaging te laten uitvoeren.

een greep uit ons eerdere inkrimp werk