Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering
Verpakken in vci folie
Dienst

Verpakken in vci folie

vci folie verpakken
Specialist in vci folie

Wat is vci folie?

Verpakken in folie kan op verschillende manieren. Denk aan krimpen, sealen en verpakken in aluminium laminaat. Van metalen delen van windmolens tot aan zekeringkasten, voor elk object is een verpakking in folie te realiseren. De meest geschikte keuze voor de verpakking is per situatie verschillend. De specialisten van Bode Packaging zijn in staat om een gedegen advies te geven voor de beste keus en kunnen deze vervolgens professioneel uitvoeren. Daarentegen beslist de klant welke verpakking uiteindelijk op het object wordt aangebracht.

Er zijn dus meerdere opties om een object te verpakken in folie. Eén van deze opties is het verpakken in vci folie. Hiermee wordt een object verpakt in folie dat door middel van corrosiewerende bestanddelen zorgt dat het vocht wordt afgedreven van het object. Vci folie zorgt namelijk voor neutralisatie van o.a. zuurstof, waterdeeltjes en andere agressieve stoffen in de lucht. Deze stoffen kunnen blanke metalen aantasten, waardoor corrosie ontstaat. Hierdoor bent u verzekerd van een verpakking waarin uw object beschermd is tegen weersinvloeden, vuil, vocht etc.

Wanneer kiezen voor vci folie?

Het is raadzaam om te kiezen voor vci folie wanneer een object tijdens transport of opslag beschermd moet worden tegen corrosievorming, zonder dat er aanpassingen hoeven worden gedaan aan de verpakking. De corrosiewerende bestanddelen in het folie zorgen voor een langdurige bescherming.

Uw goederen laten verpakken in vci folie?

Indien u vragen heeft over het verpakken in vci folie dan staan onze medewerkers voor u klaar om u hierbij te helpen. U kunt contact met ons opnemen per telefoon, email of vraag direct een offerte aan op onze website.

 

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar