Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering
container lashing
Lashing van containers

Specialist in lashing & securing

Bode Packaging is specialist op het gebied van lashing & securing. Wij maken gebruik van de meest efficiënte technieken voor het vastzetten van uw lading. Hierbij zorgen wij ervoor dat de goederen gelashed worden volgens actuele maatstaven en vereisten. Daar waar gebruik wordt gemaakt van hout en de goederen internationaal getransporteerd worden, maken wij uiteraard gebruik van hout dat een behandeling heeft ondergaan volgens de richtlijnen van ISPM-15. Op deze manier kunnen we de lading verzekeren op een veilige manier.

Voor lashing & securing bent u bij Bode Packaging aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het zeewaardig verzekeren van ladingen van alle soorten goederen zoals kisten, kratten, pallets in 20’ en 40’ (open top) containers, flat racks, wagons, trucks en mafi’s. Afdekken van lading met zeilen is mogelijk. Tevens het vastzetten van alle soorten lading zoals Break Bulk / Project Lading en stukgoed  aan boord van schepenpontons, coasters of lichters. Laswerkzaamheden; Indien nodig en gewenst leveren en plaatsen onze mobile teams o.a. D-ringen, stoppers en / of stenchions in combinatie met de lashing en securing aan boord van schepen. Daarnaast kunnen wij de unlashing, het losbranden en het gutsen voor u verzorgen. Kunnen wij u helpen? Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag vrijblijvend wat u nodig heeft.

Lashing op een schip
Lashing aan boord

Op locatie

Wanneer u goederen gaat transporteren adviseren wij u graag over het vastzetten en verzekeren van de lading, zodat uw goederen veilig en onbeschadigd op de bestemde locatie aankomen. Lashing en securing kunnen wij, met onze gespecialiseerde mobiele teams op elke locatie voor u uitvoeren. Onze medewerkers voeren werkzaamheden uit op schepen, in containers, trucks, wagons en meer. Met het juiste gereedschap en de meer dan 30 jaar ervaring die Bode heeft, kunnen wij u overal van dienst zijn.

Uw producten zijn beschermd

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u een (lashing & securing) opdracht plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Medische unit verpakt en zeewaardig vastgezet voor transport

Project Highlight
Medische unit transportverpakking

Vraag een offerte aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar

Lashing
Specialist in Lashing

Wat is Lashing?

Lashing en Securing, ook wel  ‘sjorren’ of ‘zeevasten’ genoemd, is het veilig vastzetten van transportgoederen om te voorkomen dat de lading beweegt of loskomt. Dit om de kans op beschadiging tijdens het transport te minimaliseren.

Vragen of Lashing? Neem contact met ons op!

Een greep uit onze lashing opdrachten

Hieronder ziet u een greep uit de lashing & securing opdrachten die wij recent voor onze klanten uitvoerden. U kunt zien dat deze uitgevoerd worden op uiteenlopende plaatsen als schepen, bedrijfsterreinen, in hallen, of bij ons op locatie direct op bijvoorbeeld een door ons gefabriceerde skid. Naast lashing & securing voeren wij ook, al dan niet in combinatie met lashing, andere onderdelen van industrieel verpakken uit. Denk hierbij aan het maken van exportkisten of aan het verpakken van de lading, bijvoorbeeld in folie.

Het hoofdkantoor van Bode Packaging is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, maar daarnaast hebben wij meerdere locaties verspreid over Nederland, waaronder een vestiging in de Waalhaven in Rotterdam. Zo kunnen wij snel en effectief bij u op locatie uw goederen verzekeren voor transport, of andere vormen van industriële verpakking realiseren. Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag. Vraag gerust naar de mogelijkheden rondom lashing en securing.

Voorwaarden Lashing & securing

Voor onze werkzaamheden rondom deze werkzaamheden zijn de Algemene Voorwaarden van Rotterdamse Stuwadoors 1976 van toepassing. Heeft u nog vragen over onze lashing en securing voorwaarden, neem dan contact met ons op.