Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering
machines verpakken
Dienst

Machines verpakken

Wanneer u een verpakking zoekt voor de export van uw machine, dan maakt u natuurlijk graag gebruik van een goede kwalitatieve export verpakking. Machines verpakken is vakmanschap, met de juiste maatwerk exportkist komt uw machine veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aan. Ons team van specialisten heeft alle kennis en veel ervaring in het verpakken van machines. Deze zetten wij graag voor u in!

 

Machines verpakken voor export

Bij het verpakken van machines voor exportdoeleinden zijn er meerdere zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Bij Bode Industriële Verpakkingen kennen wij de kritische factoren van een goede exportverpakking als geen ander.

Maatwerk verpakking

Voor machines maken wij meestal maatwerkverpakkingen. De verpakking dient goed afgestemd te zijn op de inhoud. Zodat de machine niet gaat bewegen en goed beschermd is tegen de verschillende soorten invloeden tijdens de machine transport. Hierbij kijken we niet alleen naar schade door stoot of slag, maar ook schokken en trillingen of bijvoorbeeld naar weersinvloeden. Dit is uiteraard afhankelijk van het type machine en uw wensen.

Machine op locatie verpakken

Doorgaans dienen machines bij de klant op locatie verpakt te worden. Zo weet u zeker dat uw machine de gehele transportperiode veilig vervoerd kan worden. Onze monteurs komen naar uw bedrijf toe om uw machine te voorzien van een verpakking.

Exportverpakking conform internationale eisen

Exportverpakkingen die internationaal verzonden worden moeten voldoen aan de eisen van ISPM-15. Dit vraagt om een Heat Treatment behandeling van het hout. Onze producten zijn altijd gemaakt van hout dat de HT-behandeling heeft ondergaan. Zo weet u zeker dat de verpakking iedere grensovergang probleemloos voorbij kan wanneer het op deze behandeling aankomt.

Bescherming van uw machine

Uw machine verpakken wij met zorg, want wanneer deze beschadigd op locatie aankomt kan dit nare gevolgen hebben. Ten eerste zal de machine later in bedrijf genomen kunnen worden. Afhankelijk van het eigendom van de machine vertraagt dit uw eigen processen of die van de klant waaraan u de machine levert. Levert u de machine aan uw klant, dan kan dit leiden tot vervelende schadeclaims. Daarnaast is het niet goed voor de naam van uw bedrijf wanneer u uw producten met beschadiging aanlevert.

Zaken waartegen u de machine wilt beschermen zijn onder meer:

  • Slag en stoot
  • Schokken en trillingen
  • Stof en andere vervuiling
  • Vocht en corrosie
  • Vandalisme
  • Diefstal

Uiteenlopende mogelijkheden voor het verpakken van uw machine

Afhankelijk van het soort machine en de reis wordt gekozen voor een specifieke verpakking. Bij de export maken wij veel exportkisten op maat, waarin de machine stevig wordt vastgezet. Bij kleinere machines is een kwalitatieve pallet vaak de basis, voor een eenvoudig transport. Bij grotere machines gaan we ook op dit gebied over op meer maatwerkoplossingen.

Binnen de verpakking wordt de machine vastgezet met hout, stuwhout genoemd. Hierdoor zal tijdens het transport de machine niet verschuiven of zelfs omvallen.

Uw machine verpakken?

Bode Industriële Verpakkingen is al meer dan dertig jaar actief in het vak van industriële verpakkingen. Wanneer u uw machine wilt verpakken doen onze specialisten dit graag voor u. Neem contact op en wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar