Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering
Verpakken op locatie
Dienst

Verpakken op locatie

medewerker op locatie

Vakkundig verzendklaar

Naast de productie van houten exportverpakkingen is Bode Packaging gespecialiseerd in het verpakken op locatie; dit kan plaatsvinden op elke gewenste locatie. Onze specialisten komen langs om uw goederen, break bulk of project cargo te voorzien van een kwalitatieve verpakking op maat.

Onze buitendienstmedewerkers beschikken over ruime kennis en ervaring om uw producten op een snelle en vakkundige wijze verzendklaar te maken; op locatie. Zij kunnen u ter plekke van advies dienen over eventuele noodzakelijke aanpassingen zodat bijvoorbeeld een lading niet kan gaan schuiven onder extreme transportsituaties.

 

 

Verpakkingen op maat

Afhankelijk van het type product, de bestemming en de wijze van transport (over land, zee of door de lucht), worden verschillende verpakkingsmaterialen gebruikt waarbij het kostenaspect niet onbelangrijk is. Uw producten worden daarbij altijd op de juiste wijze beschermd tegen stoten, krassen, invloeden van het weer en zorgen dat de verpakte lading droog blijft zodat er bijvoorbeeld geen roestvorming kan ontstaan.

Geen project te groot

Als het om verpakken op locatie gaat, heeft Bode Packaging bewezen dat geen project te groot is. De perfecte aankomst van de goederen op de bestemming bewijst daarbij de door onze medewerkers geleverde kwaliteit. In geval u extra grote producten heeft te verpakken, dan kunnen wij u helpen met onze maatwerk XL-verpakkingen.

 

 

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar

Een greep uit ons werk op locatie