Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering
lashing
Dienst

Lading zekeren

Uw lading goed vastgezet

Lading zekeren is één van de specialisaties waar Bode Packaging al jaren ervaring in heeft. Wij mogen dagelijks grote en kleine projecten uitvoeren, waarbij wij instaat zijn om de meest efficiënte technieken toe te passen voor het vastzetten van uw lading. Onze expertise loopt uiteen van lading zekeren van mafi’s tot aan het lading vastzetten in containers.

Lading vastzetten bij u op locatie

Om uw transport op een zo goed mogelijke manier te transporteren denken wij graag mee met u op welke manier lading vastzetten het best mogelijk is. In veel gevallen gebeurt het zekeren van lading op locatie. Dit is in de eerste plaats praktischer dan om het object te verplaatsen naar onze werkplaats, maar daarnaast willen wij alles in het werk stellen om uw kostbare goed onbeschadigd op de plaats van bestemming te brengen.

lading zekeren
Specialist in Lashing

Wat is een lading zekeren?

Een lading zekeren is het op de juiste wijze en veilig vastzetten van goederen om te voorkomen dat de lading beweegt of loskomt tijdens transport. Een goede ladingzekering is dus cruciaal voor een veilig transport.

Specialist in lading zekeren

Uw kostbare goederen zijn bij Bode Packaging in goede handen. Het verdient de juiste aandacht om op een verantwoorde manier vastgezet te worden, waardoor het gereed is voor transport. Wij hebben hierin jarenlange ervaring en zijn daarom gespecialiseerd in het vastzetten van lading op verschillende goederen. Denk hierbij aan goederen zoals; pallets, kratten, kisten en pallets in containers. Daarnaast zetten wij ook geregeld ladingen vast op vrachtwagens, flat racks, wagons en mafi’s. Tevens is het bij de bovengenoemde goederen ook mogelijk om de vastgezette lading af te dekken met zeilen, dit om de goederen te beschermen tegen verschillende weersinvloeden. Ook bij het lading zekeren aan boord van schepen en pontons kunnen wij u bij van dienst zijn.

Verzekerd zijn van juist vastgezette lading bij uw werkzaamheden?

Wilt u graag meer weten over lading vastzetten of heeft u een project waarbij wij u kunnen helpen? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij adviseren u graag over op welke wijze uw lading op de juiste manier vastgezet kan worden tijdens het transport.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar

Lashing en securing van bootschroef

Project Highlight
Lashing bootschroef op flatrack