Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering
verpakken folie
Dienst

Verpakken

Verpakken

Om ervoor te zorgen dat uw kostbare producten in perfecte conditie de plaats van bestemming bereiken is het van belang dat deze producten van een goede verpakking zijn voorzien. Bode Packaging is gespecialiseerd in het adviseren en realiseren van de juiste transportverpakking voor ieder product. In sommige gevallen is het nodig om producten tijdens een transport te beschermen tegen weersinvloeden, omdat het bijvoorbeeld voor langere tijd buiten zal staan. Om dit tegen te gaan kunnen wij op verschillende manieren producten hiertegen beschermen. Denk hierbij aan het krimpen, sealen of vacumeren van producten.

Voor elk product de juiste verpakking

Vanzelfsprekend vraagt niet elk product om dezelfde exportverpakking. Bode Packaging adviseert u daarom graag in welke verpakking het meest geschikt is voor uw product. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw waardevolle transport voorzien is van de juiste industriële verpakking. Bode Packaging heeft ervaring in het verpakken van producten met zeer uiteenlopende formaten. Daarom komen wij graag langs op locatie en uw product ter plekke te voorzien van een geschikte verpakking. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden in het verpakken.

  • KrimpenOm beschadigingen van uw product te voorkomen tijdens het transport voorzien wij het product van een beschermingsfolie. De producten krimpen wij in met hoogwaardige folie.
  • SealenProducten worden door Bode Packaging geseald om het te beschermen tegen weersinvloeden tijdens het transport. Ook grote objecten kunnen geseald worden op locatie.
  • Vacumeren

Uw product laten verpakken door Bode Packaging?

Heeft u vragen over welke verpakking uw goederen nodig hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 0184-726692 of stuur een mail naar info@bodepackaging.nl. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk terug!

 

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar