Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering
Verpakken in aluminium laminaat
Dienst

Verpakken in aluminium laminaat

Alu foil verpakking vacuüm maken
Specialist in aluminium laminaat

Wat is aluminium laminaat?

De specialisten van Bode Packaging hebben veel ervaring met het realiseren van verpakkingen met folie. Elk object kan worden voorzien van een laag met folie ter bescherming van vocht, vuil, weersinvloeden etc. De keuze van het soort folie verschilt per situatie. Wij geven u graag een advies in welke oplossing het meest geschikt is voor uw goederen.

Er zijn verschillende manieren om een object in te pakken met folie. Door te krimpen of sealen wordt een object met speciale folie ingepakt en is het object beschermd tegen vocht, vuil en weersinvloeden. Daarentegen is het object hiermee niet vacuüm verpakt. Wanneer een object vacuüm verpakt dient te worden kan er gebruik worden gemaakt van aluminium laminaat. Aluminium laminaat wordt in het werkveld veelal genoemd als alu foil. Met alu foil wordt een object vacuüm verpakt en wordt er door gebruik te maken van absorptiemateriaal of droogmiddelen voorkomen dat er corrosievorming ontstaat.

Wanneer kiezen voor alu foil?

Wanneer u wilt dat uw goederen vacuüm verpakt worden en er op deze manier voorkomen wordt dat er corrosievorming ontstaat aan het object, dan is het raadzaam om gebruik te maken van alu foil.

Uw goederen laten verpakken in alu foil?

Onze medewerkers staan voor u klaar om uitleg te geven over het verpakken in alu foil of bij uw offerte aanvraag. Neem hiervoor gerust contact op per telefoon, mail of vraag via de website direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar