Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering
ISPM 15 logo op maatwerk pallet
Certificering

ISPM15

ISPM 15 norm (International Phytosanitary Measure 15)

Dit is een fytosanitaire regeling opgesteld door de International Plant Protection Convention. De regeling komt neer op het beschrijven van de behandeling van hout dat ingezet wordt in het internationale transport van goederen.

Doel ISPM 15

De regeling heeft tot doel dat er geen levende organismen als parasieten in het hout voorkomen. Daarmee wordt aantasting van de biostructuur van het land van import voorkomen. De regeling geldt voornamelijk voor exportkisten en pallets. Om zonder problemen houten verpakkingen wereldwijd te kunnen transporteren, moet het te gebruiken hout dus voldoen aan de ISPM 15 norm

 

ISPM 15 Gecertificeerd

Alle door Bode Verpakkingen geproduceerde houten exportverpakkingen voldoen aan de ISPM 15 norm. Daarom kunnen onze verpakkingen probleemloos wereldwijd getransporteerd worden. Wij zijn aangesloten bij de Stichting Markeren Houten Verpakkingen en ons registratienummer is 117.

Op de website van de SMHV tref je informatie aan over de normering per land en andere aanvullende informatie.

Zekerheid

Wij zijn op de hoogte van de diverse landafhankelijke importeisen en de daarbij behorende regelgeving.
Deze regelgeving passen wij direct toe bij de productie van je bestelling, zodat je de zekerheid hebt dat je verpakte materialen zonder problemen hun eindbestemming bereiken.

Vragen over ISPM 15?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar