Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering
container met kisten
Uw lading veilig vastgezet

Vakkundig stuwen van containers

Het stuwen van goederen betekent het vast zetten en plaatsen van ladingen in bijvoorbeeld flatracks, vrachtwagens, wagons en andere vervoerruimtes. Maar stuwen gebeurt toch voornamelijk in containers voor transport over zee. Tijdens het transport moet de lading niet kunnen schuiven of beschadigen.

Het stuwen kan op verschillende manieren; onder andere met gebruik van hout, folie en ander materiaal. Bij Bode Packaging wordt er vakkundig te werk gegaan, met onze jaren lange ervaring is geen stuwklus voor ons te gek!

Direct een offerte aanvragen

Zware assen en een silo zeewaardig vastzetten

Project Highlight
Grote assen en silo vastgezet

Stuwen van (zee)containers

Het stuwen van (zee)containers is niet alleen nodig om te zorgen dat de goederen in de containers goed vast zitten gedurende het transport. Het stuwen draagt ook bij aan het zo efficiënt mogelijk beladen van bijvoorbeeld een containerschip. Containers stuwen zorgt ervoor dat de laadruimte van een container en dus van het schip optimaal gebruikt wordt.

Veel lading kan ook zonder extra bescherming worden gestuwd. Echter is het soms verstandig om extra bescherming te nemen. Containers stuwen kan op twee manieren; met stug of schok dempend materiaal, deze keuze wordt gemaakt op basis van de betreffende lading.

Door een container optimaal te gebruiken kan er goed gebruik worden gemaakt van alle ruimte op een schip. Containers op maat stuwen is dan ook van belang voor de klant. Bode Packaging zorgt er voor dat voor elke klant een geschikte oplossing wordt bedacht.

Wilt u uw container stuwen?

Heeft u vragen over onze mogelijkheden om te stuwen of wilt u een offerte aanvragen om een container te stuwen? Neem dan contact met ons op via de telefoon of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar