Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering
motoren speedboot inpakken
Project
Steun boot in krimpfolie
Altijd een snelle levering

Inkrimpen is een vak

Bij Bode Packaging hebben we al ruim dertig jaar ervaring in het vervaardigen van export- en industriële verpakkingen. Dit doen wij onder andere door houten kisten te produceren voor uiteenlopende goederen, maar daarnaast kunnen wij objecten ook inpakken met krimpfolie. Inkrimpen is een vak, zo vinden wij. Met de grootste zorg kunnen wij een boot inpakken met krimpfolie, zodat deze goed beschermd is.

  • Uw boot laten inpakken met krimpfolie voor bootstalling
  • Uw boot laten inpakken met krimpfolie voor transport

Krimpfolie is een materiaal wat door verhitting strak gespannen kan worden over bepaalde objecten, waardoor het fungeert als beschermhoes. Op deze manier blijven deze objecten beschermd tegen vocht en vuil en andere weersinvloeden.

Bij Bode Packaging verpakken wij grote en kleine objecten met krimpfolie. Zo verpakken wij wekelijks kleine onderdelen met krimpfolie voor onze klanten, maar hebben wij ook ervaring in het aanbrengen van krimpfolie bij windmolens. Op deze manier hebben wij door de jaren heen onze kennis en ervaring opgedaan in het inkrimpen van verschillende objecten en zo ook bij boten van zakelijke klanten. Een boot kan namelijk goed beschermd worden door gebruik van krimpfolie. Onderhoud staat bij boten hoog in het vaandel en krimpfolie kan hierbij helpen wanneer een boot vervoerd wordt of wanneer deze gestald wordt in de winter.

 

Uw boot inpakken voor boottransport

Een boot transporteren is geen onderneming zonder risico’s. Er zijn verschillende oorzaken te bedenken welke schade kunnen aanbrengen aan de boot tijdens het transport. Zo kunnen slechte weersomstandigheden, opspattende steentjes bij wegvervoer of ander vuil onnodige schade aan uw boot brengen. Dit voorkom je door de boot te laten inkrimpen met krimpfolie. Door een extra dikke laag met krimpfolie aan te brengen is de boot verzekerd tegen de hierboven genoemde gevaren voor een boot tijdens wegtransport.

Binnen dit proces van het boottransport kunnen wij u niet alleen voorzien van het inkrimpen van uw boot. Wij zijn namelijk naast het verpakken van objecten ook gespecialiseerd in lashing en securing. Zo kunnen wij uw boot inpakken met krimpfolie en (zeewaardig) vastzetten. De boot zetten wij dan vast op bijvoorbeeld een flatrack met de benodigde sjorbanden waarna de boot gereed is voor transport.

 

Krimpfolie op boot aanbrengen voor bootstalling

Om een boot de juiste bescherming te bieden wordt deze in de winter gestald wanneer de weersinvloeden schade kunnen brengen aan de boot, maar dit brengt wel hoge stallingskosten met zich mee. Om deze reden maken steeds meer booteigenaren gebruik van krimpfolie voor hun boot, omdat dit een waardig alternatief is voor het stallen van een boot in de winter. Het voordeel hiervan is dat een boot inpakken goedkoper is dan de jaarlijkse stallingskosten en daarnaast heeft u, wanneer dit mogelijk is, altijd de beschikking over uw boot wanneer deze op eigen terrein staat.

In overleg kan er bepaald worden op welke manier krimpfolie op de boot wordt aangebracht, zodat de boot nog wel toegankelijk zal zijn. Daarnaast wordt de kans op diefstal van onderdelen kleiner en kan er geen water of sneeuw op het folie blijven staan, wat bij een afdekzeil wel mogelijk is en er de kans bestaat dat dit bij een te grote hoeveelheid gaat inzakken.

Uw boot inpakken met krimpfolie door Bode Packaging?

Heeft u interesse om de boot van uw bedrijf te laten transporteren of wilt u graag een goed alternatief voor de hoge kosten van het stallen van uw boot? Kom dan gerust met ons in contact of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij adviseren en helpen u graag bij het inpakken van uw boot. U kunt ons bereiken op 0184-726692 en info@bodepackaging.nl.

Speedboot volledig gereed gemaakt voor transport

Project Highlight
Motoren verpakt speedboot

Vraag een offerte aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar