Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering
Sealen
Dienst

Sealen

Insealen

sealen rib boot

Het sealen van een rib

Bode Packaging biedt de mogelijkheid om uw goederen te sealen. Goederen kunnen beschermd worden door ze te verpakken met krimpfolie, dit noemen we sealen of krimpen. Indien nodig beschermen wij de scherpe delen van goederen om scheuren van het folie te voorkomen.

Bij Bode Packaging bieden wij de mogelijkheid om al uw goederen te sealen, van groot tot klein op elke gewenste locatie. Bode Packaging sealt onder andere boten, constructies en metalen goederen die beschermd moeten worden tijdens internationaal transport op bijvoorbeeld pallets, skids, vloeren of flatracks. Hijsogen kunnen worden vrijgehouden om snijden in de krimpfolie te voorkomen. Door uw goederen te sealen heeft u een beschermende en weersbestendige verpakking. Heeft u vragen over het sealen van uw goederen, neem gerust contact met ons op.

Wat is sealen?

Zoals eerder aangegeven is het sealen het verpakken van uw goederen zodat het beschermd is. Het folie dat wordt aangebracht wordt door middel van een speciaal hitte procedé om de lading gekrompen. Sealen kan toegepast worden op bijvoorbeeld grote machines die vervoerd moeten worden. Het insealen van deze machines zorgt ervoor dat die beschermd worden door de krimpfolie.

Wanneer kiezen voor insealen?

Sealen is geschikt voor uiteenlopende producten. Bijvoorbeeld voor het verpakken van grote objecten als boten, scheepsschroeven, elektronische producten of silo’s. Met sealen bent u altijd verzekerd van een snelle en een goede oplossing om uw goederen te beschermen tegen regen, waterinslag, vuil of corrosie.

Sealen op locatie

Bode Packaging biedt de mogelijkheid om uw goederen op locatie te sealen. Indien u de voorkeur heeft om bij ons op onze locaties uw goederen te laten sealen dan is dit ook zeker mogelijk. Wij bieden onze klanten een goede en snelle service aan, ook spoedopdrachten kunnen wij voor u uitvoeren.

Uw goederen laten sealen?

Heeft u vragen over het insealen van uw goederen of wilt u een offerte aanvragen voor het insealen van uw goederen? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of vraag direct een offerte aan.

Het sealen bij Bode Packaging gebeurt in onze loodsen of buitenterreinen of bij u op locatie, met de modernste apparatuur en grote deskundigheid. Zo kunnen wij snel en met gemak uw goederen sealen zodat uw goederen beschermd zijn tijdens transport of opslag.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar