Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering
Sealen
Dienst

Insealen

Sealen van een windturbine
Insealen

Specialist in Sealing

Bode Packaging biedt de mogelijkheid om uw goederen te sealen. Goederen kunnen beschermd worden door ze te verpakken met krimpfolie: ook wel sealen of krimpen genoemd. Indien nodig beschermen wij de scherpe delen van goederen om scheuren van het folie te voorkomen.

Bij Bode Packaging bieden wij de mogelijkheid om al uw goederen te sealen, van groot tot klein op elke gewenste locatie. Bode Packaging sealt onder andere boten, constructies en metalen goederen die beschermd moeten worden tijdens internationaal transport op bijvoorbeeld pallets, skids, vloeren of flatracks. Hijsogen kunnen worden vrijgehouden om snijden in de krimpfolie te voorkomen. Door uw goederen te sealen heeft u een beschermende en weersbestendige verpakking. Heeft u vragen over het insealen van uw goederen, neem gerust contact met ons op.

Wat is sealen?

Insealen is het omwikkelen van goederen met krimpfolie, om het te beschermen tegen beschadigingen. Het folie dat wordt aangebracht door middel van een speciaal hitte procedé om de lading gekrompen, zorgt ervoor dat uw producten optimaal beschermd worden tijdens opslag en transport. Bijvoorbeeld tegen regen en andere weersomstandigheden.

 

Windturbines beschermd met krimpfolie

Project Highlight
Windturbine onderdelen geseald

Wanneer kiezen voor insealen?

Sealen is geschikt voor uiteenlopende producten. Bijvoorbeeld voor het verpakken van grote objecten als boten, scheepsschroeven, elektronische producten of silo’s. Met insealen bent u altijd verzekerd van een snelle en een goede oplossing om uw goederen te beschermen tegen regen, waterinslag, vuil of corrosie.

Insealen op locatie

Bode Packaging biedt de mogelijkheid om uw goederen op locatie te sealen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport van uw goederen naar onze locatie. Indien u de voorkeur heeft om bij ons op onze locaties uw goederen te laten insealen dan is dit ook zeker mogelijk. Wij bieden onze klanten een goede en snelle service aan, waarbij ook spoedopdrachten geen probleem zijn.

Uw goederen laten insealen?

Het sealen bij Bode Packaging gebeurt in onze loodsen of buitenterreinen of bij u op locatie, met de modernste apparatuur en grote deskundigheid. Zo kunnen wij snel en met gemak uw goederen sealen zodat uw goederen beschermd zijn tijdens transport of opslag.

Heeft u vragen over het insealen van uw goederen of wilt u een offerte aanvragen voor het insealen van uw goederen? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of vraag direct een offerte aan.

 

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar