Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering
logo verzending
Dienst

Zeewaardig verpakken

Zeewaardig verpakken voor zeetransport

Zeewaardig verpakken biedt uitkomst bij transport over water. Bij een transport over zee bestaat er een aanzienlijke kans op beschadiging van goederen door weersinvloeden. Denk bijvoorbeeld aan goederen die gemaakt zijn van metaal en niet behandeld zijn tegen roest, deze objecten hebben een hoog risico op roestvorming. Daarom is een zeewaardige verpakking geen overbodige luxe en deze kunnen dan ook op verschillende manieren gerealiseerd worden.

 

Zeevrachtkisten als zeewaardige verpakking

In veel gevallen wordt er bij transport over het water gebruik gemaakt van zeevrachtkisten. Deze houten transportkisten bieden een optimale bescherming voor uw goederen tijdens het vervoer. Zeevrachtkisten kunnen indien nodig op maat gemaakt worden en daarnaast voorzien worden van verschillende componenten welke het transport eenvoudiger kunnen maken. Denk hier bijvoorbeeld aan handgrepen of scharnieren. Daarnaast kunnen wij een zeevrachtkist ook zeewaardig verpakken, waardoor er geen vocht bij het object terecht kan komen. Om dit te realiseren wordt er schuim, plastic of specifiek papier of folie aan de binnenzijde van de kist aangebracht. Bode Packaging maakt ten alle tijden gebruik van hout dat een ISPM15 behandeling heeft ondergaan. Zo bent u ervan verzekerd dat er geen organismen mee reizen met uw goederen tijdens het vervoer.

Zeewaardig verpakken met krimpfolie

Naast een houten bekisting als zeewaardige verpakking is het ook mogelijk om gebruik te maken van krimpfolie. Krimpfolie wordt verwarmd en vervolgens strak gespannen langs het betreffende object. Het folie fungeert dan als een beschermhoes voor het object, waardoor het beschermd is tegen weersinvloeden en ander vuil. Daarnaast is het mogelijk om VCI-olie aan te brengen op het folie, zodat het vocht afgedreven wordt van het krimpfolie.

Zeewaardig vastzetten door lashing en securing

Wanneer er goederen over het water getransporteerd worden is het van belang om deze lading goed vast te zetten. Bode Packaging is een specialist in lashing en securing en met onze ervaring kunnen wij alle soorten goederen zeewaardig vastzetten. Wij kunnen onder andere containers, kisten, pallets en flat racks vastzetten en nog vele andere goederen. Het vastzetten van de goederen doen wij met sjorbanden en desgewenst kunnen wij de goederen ook laten afdekken met zeilen. Ook kunnen wij het unlashing proces van de goederen verzorgen.

Uw goederen zeewaardig verpakken?

Heeft u een project waarbij er goederen zeewaardig verpakt moeten worden? Bode Packaging is uw totaalpartner als het gaat om zeewaardig verpakken. Naast dat wij alle middelen in huis hebben om uw goederen zeewaardig te verpakken kunnen wij door lashing en securing u een totaalpakket aanbieden om uw lading veilig te laten vervoeren. Bent u geïnteresseerd in onze dienst? Laat het ons weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Neem hiervoor contact op met 0184-726691 of stuur een mail naar info@bodepackaging.nl.

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar