Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering
Werknemer Bode Packaging

Kwalitatieve industriële verpakkingen

Lees over bode packaging
Lees over bode packaging

Over Bode Packaging

Bode Packaging is expert in de markt en zoekt de verbinding met haar klanten vanuit de inhoud. Bode zet haar jarenlange ervaring in om de vraag van de klant op de juiste manier te beantwoorden. Of juist net even een stapje verder te gaan door de vraag achter de vraag te stellen.

De klantrelatie is een belangrijk onderdeel in de manier waarop wij willen werken. Wij zoeken op een betrokken manier de verbinding met onze klanten. Transparant en werken met een open houding. Door deze manier van werken zijn wij een stabiele factor voor onze klanten.

Wij hebben een helder doel voor ogen. De grootste/beste willen worden in de markt van industriële verpakkingen. Bode heeft alles in eigen beheer om de klant van kist tot transport te kunnen ontzorgen. Met standaard kisten, kisten op maat en lashing en securing biedt Bode Packaging een totaal oplossing in de markt.

 

team overleg
Al 30 jaar actief

Kwaliteit en échte vakmanschap voorop

Met een team van specialisten worden uw goederen voorzien van de juiste verpakking. Uw goederen zijn tijdens transport optimaal beschermd en komen on beschadigd op locatie aan. Wat u krijgt als u werkt met Bode Industriële Verpakkingen?

  • Werken met specialisten
  • Deskundig advies
  • Maatwerk oplossingen voor uw goederen
  • Flexibiliteit en snelheid

Wanneer u een opdracht aan ons toe vertrouwd stemmen wij de verpakking af op uw goederen. Uiteraard houden wij hier volledig rekening met uw wensen. Deze nemen wij mee wanneer wij op basis van onze kennis en expertise een exportverpakking uitwerken. De goederen worden snel en vakkundig verpakt. Samen met u zorgen wij dat transportschade wordt voorkomen.

Alle verpakkingen die wij maken voldoen aan de internationale kwaliteitseisen, zoals het gebruik van ISPM15 gecertificeerd hout. Uw verpakkingen worden wereldwijd probleemloos verzonden. Daar kunt u van op aan.

Speciale wensen zijn geen probleem

Flexibiliteit & maatwerk

Passende verpakking voor elk formaat en gewicht

Heeft u speciale wensen? Maatwerk is onze specialisatie en wordt op korte termijn geleverd. Uw haast is onze haast!  Wij maken een passende industriële verpakking voor elke afmeting en elk gewicht. Weet u niet zeker welke maten moeten worden doorgegeven om de meeste passende verpakking te maken? Wij adviseren u graag.

Binnen 24 uur 

De export van goederen vraagt om strakke deadlines. Voor het met spoed vervaardigen van industriële verpakkingen en het inpakken van de goederen staat ons ervaren team voor u klaar. Snelle levering is mogelijk. In geval van spoed kunnen wij nog dezelfde dag uw verpakking in productie nemen, eventueel ook in avond- en weekenduren.

Onze historie

In de loop der jaren hebben wij een hechte klantenkring opgebouwd. Wij produceren industriële exportverpakkingen en verpakken producten voor een gevarieerd aantal klanten, zoals ondernemingen in de scheepsbouw, baggerindustrie, offshore en machinebouw. Maar we verpakkingen ook kostbare kunstwerken, schilderijen en andere luxe goederen.

Met meer dan 30 jaar kennis en ervaring in uiteenlopende industriële verpakkingen is Bode Hardinxveld uitgegroeid tot een erkend specialist binnen de branche, met veel tevreden klanten. Sinds de oprichting is ons hoofdkantoor gevestigd op industrieterrein De Peulen in Hardinxveld-Giessendam.

Bode Verpakkingen heeft meerdere vestigingen in Nederland van waaruit verpakkingen geproduceerd kunnen worden. Deze verpakkingen leveren wij vervolgens af op locatie, of worden op locatie ter plaatse gerealiseerd.

Kijkje achter de schermen

Medewerkers Bode Packaging
Pallet op maat maken
logo verzending
verpakken folie
houten transportkist op een heftruck
Exportkist in de maak
Luchtvracht kisten overleg
ISPM 15 logo op maatwerk pallet

ISPM 15 behandeling bij massief houten pallets

Hout is een natuurproduct en het kan daardoor levend ongedierte bevatten. Dat ongedierte kan met houten verpakkingen meeliften en bossen aantasten. Verspreiding van deze schadelijke organismen is te voorkomen door houten verpakkingen te behandelen conform ISPM 15. ISPM15 geldt voor verpakkingen van massief hout voor ondersteuning, bescherming of transport van goederen.