Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering

Project

Zware assen en een silo zeewaardig vastzetten

Grote assen en silo vastgezet

Voor het lashen en securen van zeevracht zijn wij zeer regelmatig op schepen te vinden. Het zeewaardig vastzetten van project cargo is een vak apart. Uiteenlopende lading wordt keer op keer weer met de grootste zorg goed vastgezet, zodat deze tijdens transport niet kan bewegen en onbeschadigd op de plaats van bestemming arriveert.

Bij dit project hebben wij in het ruim van een schip een aantal grote zware assen vastgezet. De assen waren voor transport verpakt in houten lamellen. Voor het lading zekeren is gebruik gemaakt van D-ringen welke aan het schip zijn vastgelast. De assen zijn met kettingen gekoppeld aan de D-ringen.

Naast de assen moest in hetzelfde ruim ook een grote silo vastgezet worden. Hier is gebruik gemaakt van banden die geschikt zijn voor grote en zware objecten.

Uw lading zeewaardig vastzetten?

Bent u op zoek naar een partner die uw lading zeewaardig kan vastzetten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen uw lading snel, professioneel en op locatie vastzetten voor transport over zee. Wij vertellen u graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden.

Kunnen wij u helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar