Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering
Flatrack met project cargo gehesen door kraan

Project cargo verpakken

project cargo verpakking
Project cargo op transport

Project cargo verpakken

Het verpakken van project cargo is een expertise waarvoor u bij ons terecht kunt. Project cargo omvat alle goederen die niet eenvoudig in een standaard kist of container passen. Het betreft speciale verzendingen met een hoge waarde voor de maakindustrie. Voorbeelden zijn (onderdelen van) motoren of machines, of bijvoorbeeld transport van windmolens. Maar natuurlijk zijn er nog vele andere goederen die vragen om een projectmatige aanpak, ook bij het verpakken.

Specialist in project cargo verpakkingen

Bij Bode Verpakkingen zijn wij gespecialiseerd in het verpakken van project cargo. Jarenlange ervaring en opgebouwde kennis stellen ons in staat om de lading efficiënt en betrouwbaar te verpakken. Zo weet u zeker dat u waardevolle goederen veilig op bestemming aankomen. Het zijn verpakkingsoplossingen op zich die steeds weer om een nieuwe aanpak vragen. Deze uitdaging gaan wij graag aan!

Bekijk eerdere projecten »

Verpakken op locatie

Afhankelijk van de lading bereiden wij de verpakking voor in onze productiefaciliteit. Vervolgens komen wij met het juiste materieel naar de locatie waar de te verpakken lading staat. We realiseren een verpakkingsoplossing die ervoor zorgt dat het product tijdens transport geheel veilig is. Ongeacht naar welke locatie de lading wordt getransporteerd.

Internationaal transport van project cargo

Natuurlijk houden wij rekeningen met de regelgeving voor internationale export. Onze houten verpakkingen zijn altijd gefabriceerd uit hout dat voldoet aan de ISPM 15 regelgeving. Daarnaast zijn wij goed op de hoogte van de regelgeving wereldwijd, dus ook van het land waar de project cargo naartoe wordt getransporteerd. Wij voorzien u graag van advies.

Contact verpakking Project Cargo

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Eerder de verpakking van uw project cargo bespreken? Bel gerust met één van onze medewerkers, zij helpen u graag verder:

Waarom kiezen voor Bode Industriële verpakkingen?

Met ons kiest u voor een partij die garant staat voor kwaliteit. Al dertig jaar leveren wij verpakkingen op maat en komen goederen veilig op locatie. Wij kunnen zeer snel een opdracht aannemen en afronden. Spoedleveringen zijn geen enkel probleem. Maatwerkoplossingen maken wij op locatie. Zo hoeft uw product nooit onveilig getransporteerd te worden.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar