Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering

Project

Veilig verpakken van een motor in een exportkist

Motor op skid

Meer dan eens verpakken wij motoren voor onze klanten. Motoren zijn zware machines die een stevige verpakking nodig hebben om zonder schade van weersinvloeden of stoten vervoerd kunnen worden. Voor dit project werden wij daarom gevraagd om een motor door middel van een gedegen exportverpakking klaar te maken voor internationaal transport. Het verpakken van een motor is een voorbeeld van een project die wij uitvoeren op locatie bij de klant.

Een passende maatwerk exportverpakking waarin de motor door middel stevig is vastgezet zorgt voor een veilig en betrouwbaar transport. Deze verpakking begint bij een op maat gemaakte skid-vloer waar de motor op kan rusten. De motor is door middel van lashbanden vastgemaakt aan de skid. Hierdoor is de motor samen met de skid als een geheel eenvoudig op te tillen door een heftruck.

Om de motor een extra bescherming te geven tegen weersinvloeden tijdens het transport, is er folie over de motor heen getrokken. Tot slot zijn de houten panelen tegen en op de skid geplaatst, zodat de motor ingepakt is in een houten kist.

Op de foto’s is te zien hoe onze specialisten stap voor stap de motor hebben vastgezet en vervolgens in een exportkist hebben verpakt. Het verpakken van deze motor was een mooi voorbeeld van hoe project cargo stevig en veilig verpakt kan worden zodat deze na (internationaal) transport veilig op de bestemming aankomt.

Heeft u hulp of advies nodig bij het verpakken van uw motor?

Zoals eerder beschreven hebben wij ruime ervaring bij het vervaardigen van verpakkingen voor motoren. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of offerte. Wij helpen u namelijk graag om uw project cargo veilig op plaats van bestemming te krijgen.

Kunnen wij u helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar