Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering

Project

Stalen binten en damwandprofielen vastgezet aan boord van een schip

Stalen binten gestabiliseerd met hout blokkering

Door het toepassen van de technieken van lashing en securing, weten de specialisten van Bode Packaging voor elk object een veilig transport mogelijk te maken. Binnen de sector van zeevracht hebben wij al vele klanten voorzien van een vastgezette lading aan boord van schepen. Lashing & securing en zeevracht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, omdat de lading tijdens transport kan beschadigen door verschuivingen op het schip.

Project lading vastzetten op locatie

Voor één van onze klanten hebben onze specialisten bij dit project stalen binten en stalen damwandprofielen vastgezet aan boord van een schip. Binten worden veel gebruikt in bouwconstructies zoals bijvoorbeeld in loodsen. Damwandprofielen worden daarentegen onder andere gebruikt bij de aanleg van kades in havens. Door de grote omvang van de objecten werd dit gezien als een project lading, waarbij een projectmatige aanpak vereist is. Het gewicht van dit project lading is ongeveer 700 ton. Dit project lading is uitgevoerd op locatie bij de klant.

Vastzetten van de binten en damwandprofielen

Dit project lading is in het schip vastgezet in twee lagen. De onderste laag bestaat namelijk uit de binten en de bovenste laag uit de damwandprofielen. Er zijn houten constructies gemaakt om de binten en damwandprofielen zeewaardig vast te zetten. Dit wordt ook wel uitblokken genoemd, omdat de binten en damwandprofielen door de houten constructie geblokkeerd worden en dus niet kunnen verschuiven. Het uitblokken vindt plaats aan de zijkanten, maar ook in de lege tussenruimtes van de binten en damwandprofielen. Tot slot is de toplaag vastgezet met nylon banden.

Project lading gereed voor transport naar Duitsland

Door middel van de houten constructies en nylon banden voor de toplaag zijn de binten en damwandprofielen zeewaardig vastgezet. Hiermee was dit project lading gereed om getransporteerd te worden naar Duitsland.

Uw project lading zeewaardig vastzetten?

Heeft u een project lading of andere objecten die zeewaardig vastgezet moeten worden aan boord van een schip? Kom met ons in contact of vraag vrijblijvend een offerte aan! Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en door onze ervaring zijn wij in staat om u een passend advies te geven.

Een vraag over lading zeewaardig vastzetten?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar