Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering

Project

Warmtewisselaar verpakken in een kist

Warmtewisselaar op transportzadels en skid

Bij dit project mochten onze specialisten aan de slag om een verpakking te realiseren voor een kostbaar goed. We mochten namelijk een meterslange warmtewisselaar verpakken in een kist. De warmtewisselaar moest gereed worden gemaakt voor transport. Dit project hebben wij vanwege de afmeting en waarde van het object op locatie bij de klant uitgevoerd. Er is begonnen met het vervaardigen van een extra stevige skid waar de warmtewisselaar op kon rusten. Het object woog +/- zo’n 15 ton, dus de skid moest wel stevig genoeg zijn om het gewicht te kunnen dragen. Om de warmtewisselaar tijdens het vervoer op dezelfde plek te houden zijn er transportzadels gemaakt waar hij opgelegd kon worden.

Voordat de kist werd dicht gemaakt is het object vastgezet door lashing & securing. Dit was de laatste hand die gelegd moest worden om het object op dezelfde plek te houden tijdens het transport. Op dit moment zou de warmtewisselaar klaar zijn voor transport, maar het is ook van belang om hem te beschermen tijdens het transport. Hierom is de skid omgebouwd tot kist door gebruik te maken van houten panelen. Doordat het object bevestigd is op de skid en vervolgens in een kist is dicht gebouwd kan hij tijdens het transport niet verschuiven en ook niet beschadigd raken door vuil, stof of weersinvloeden.

Op maat gemaakte kist nodig voor uw transport?

Bij Bode Packaging kunnen we op verschillende manieren ervoor zorgen dat goederen veilig naar bestemming vervoerd kunnen worden. De manier waarop is afhankelijk van uw wensen als klant, maar daarnaast ook van het betreffende object dat vervoerd moet worden. Door onze ervaring zijn wij in staat om bijvoorbeeld houten kisten in elke maat te vervaardigen, zodat een object optimaal beschermd wordt. Heeft u hulp nodig bij het vervoeren van uw goederen? Laat het ons weten! Wij staan voor u klaar en kunnen een transport van begin tot eind verzorgen. Kom met ons in contact of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kunnen wij u helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar