Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering

Project

Vloeistoftanks verpakken voor transport naar Amerika

Vloeistoftanks op houten vloer en vastgezet met lashbanden

Op de onderstaande afbeeldingen ziet u één van onze projecten waarbij wij vloeistoftanks verpakken voor een van onze klanten. Dit project voerden wij uit op locatie bij deze klant. De tanks hadden een ronde vorm wat het transport zonder verpakking zou bemoeilijken. Om deze reden hebben wij opmaat gemaakte kratten gerealiseerd, welke het transport van de vloeistoftanks niet alleen eenvoudiger maakt, maar ook beschermd gedurende het transport.

De kratten bestaan uit een houten vloer waar de tanks op rusten en zijn rondom omsingeld door panelen, waardoor de verpakking een kratvorm heeft gekregen. Op deze manier heeft Bode Packaging de vloeistoftanks transport klaar gemaakt, waarmee de objecten in de haven probleemloos en zonder beschadigingen geladen konden worden.

Advies nodig voor uw industriële verpakking?

Het zeewaardig verpakken en voorbereiden voor transport over zee is precisiewerk. Bode Packaging is specialist in maatwerk industriële verpakkingen. Bent u op zoek naar een partij die u een kwalitatieve maatwerkverpakking kan leveren voor de export van uw goederen? Neem gerust contact met ons op.

Kunnen wij u helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar