Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering

Project

Verpakken en vastzetten van een Remote Operated Vehicle voor transport naar Singapore

Houten vloer gereed maken op flatrack

Wij voerden een mooi project uit voor één van onze klanten waarbij wij een Remote Operated Vehicle diende te verpakken en vastzetten. Niet alleen was een grote op maat gemaakte transportkist nodig, maar ook moest het voertuig goed vastgezet worden in de kist. Een mooi project voor onze specialisten, die het voertuig op locatie hebben verpakt.

Het voertuig werd overzee vervoer naar Singapore en dus hebben wij hem zeewaardig verpakt in een kwalitatieve op maat gemaakte zeevrachtkist. Hierbij hielden wij rekening met de elementen van de reis in combinatie met de eigenschappen van het voertuig. Het voertuig woog maar liefst 28 ton. Om deze vast te zetten hebben wij onze vakmannen op het gebied van lashing en securing ingezet.

Een partner nodig voor uw maatwerkkist of lashing & securing?

Bent u op zoek naar een partij die uw industriële verpakkingen zoals zeevrachtkisten of andere transportkisten op maat kan maken? Of zoekt u iemand voor lashing en securing van uw goederen? Neem gerust eens contact met ons op en wij vertellen u graag vrijblijvend meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Kunnen wij u helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar