Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering

Project

Verpakken en gereed maken voor transport van kunstwerken Ewerdt Hilgemann

Kunstwerken gehesen op houten vloer

Het verpakken en gereed maken voor transport van kunstwerken is een vak apart. De Nederlandse Cobra-dichter Lucebert heeft eens gezegd dat alles van waarde weerloos is. Daarom is het de moeite waard dat goed te beschermen. Of het nu gaat om schilderijen, monumentale kunstwerken of schilderijen en keramiek, wij zorgen dat het onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt.

Wij verpakten eerder de kunstwerken van Ewerdt Hilgemann. “De drie gratiën”, kunstwerken van Ewerdt Hilgemann, werden verpakt en gereed gemaakt voor transport naar New York. Uiteraard moest dat zeer zorgvuldig gebeuren. Wij zijn er trots op daaraan onze bijdrage te hebben mogen leveren.

De kunstwerken zijn verpakt op de locatie waar de kunstwerken ook gemaakt zijn. Er zijn op maat gemaakte pallets gerealiseerd waar de kunstwerken op konden rusten. Om de verpakking compleet te maken zijn er houten panelen om de pallets heen gebouwd, zodat de kunstwerken volledig verpakt waren in onze kisten.

Kunnen wij u hulpen bij het verpakken en vervoeren van uw kostbare kunstwerk(en)?

Bode Packaging heeft jarenlange ervaring in het vervaardigen van uiteenlopende verpakkingen. Inmiddels dus ook bij kostbare goederen zoals kunstwerken. Neem daarom gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij staan voor u klaar!

 

Kunnen wij u helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar