Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering

Project

Hydrauliek units verpakken voor internationaal transport

Hydrauliek units verpakt in zeevrachtkisten en klaar voor transport op dieplader

Voor één van onze klanten mochten wij hydrauliek units verpakken. Deze units moesten gereed worden gemaakt voor internationaal transport over zee. De hydrauliek units bestaan uit diverse onderdelen. Hierom moesten er meerdere kisten gemaakt worden om de complete units vervoerd te krijgen. Voor ieder onderdeel maakten wij een specifieke maatwerk exportverpakking. Op deze manier hebben de units veilig de plaats van bestemming bereikt.

Deze specifieke maatwerk exportverpakking betroffen meerdere zeevrachtkisten. Er werd één grote zeevrachtkist gemaakt voor het grootste onderdeel van de unit en één kleine zeevrachtkist voor het overige gedeelte van de unit. Voordat de units in de kisten werden geplaatst zijn ze ingepakt met een zijl tegen de weersinvloeden die de unit kunnen aantasten tijdens het transport. Nadat de units gereed waren voor transport heeft een transporteur de units naar het schip gebracht die ze verder brachten richting de eindbestemming.

Heeft u hulp of advies nodig bij een dergelijk project cargo?

Bent u op zoek naar een partner die uw lading zeewaardig kan verpakken? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen uw lading snel, professioneel en op locatie verpakken voor transport over het water. Wij vertellen u graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden.

Kunnen wij u helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar