Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering

Project

Het inpakken van een RIB voor transport

RIB in krimpfolie op flatrack

Dit keer geen project waarbij een houten verpakking als oplossing diende, maar een project die vroeg om een ander soort verpakking. Wij mochten namelijk voor een klant een Rigid Inflatable Boat (RIB) in krimpfolie verpakken. Naast het verpakken mochten we de RIB ook klaar maken voor transport. Om een boot, zoals deze RIB, te transporteren kan er het best gebruik worden gemaakt van een flatrack. Door gebruik te maken van de flatrack kond de RIB stabiel gehouden worden en eenvoudig opgetild worden.

Onderstaand ziet u enkele foto’s van het inkrimpen van de RIB. De RIB is daarnaast vastgezet op een flatrack.

Een boot transporteren is geen onderneming zonder risico’s. Er zijn verschillende oorzaken te bedenken welke schade kunnen aanbrengen tijdens het transport. Bij dit project ook. Zo waren er risico’s zoals slechte weersomstandigheden, opspattende steentjes bij wegvervoer of ander vuil dat onnodige schade aan de RIB zouden brengen. Dit hebben wij voorkomen door de boot in te pakken in krimpfolie. Door een extra dikke laag met van de folie aan te brengen hebben wij de RIB verzekerd tegen de hierboven genoemde gevaren tijdens wegtransport.

Krimpfolie is een materiaal wat door verhitting strak gespannen kan worden over bepaalde objecten, waardoor het fungeert als beschermhoes. Op deze manier blijven objecten beschermd tegen vocht en vuil en andere weersinvloeden. Dit project hebben wij uitgevoerd op locatie.

Uw watervoertuigen verpakken door Bode Packaging?

Heeft u een project waarbij een boot of ander watervoertuig ingepakt moet worden voor transport? Kom dan gerust met ons in contact of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij adviseren en helpen u graag bij inpakken. U kunt ons bereiken op het onderstaande telefoonnummer en e-mailadres.

Kunnen wij u helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar