Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering

Project

Explosievrije deuren verpakken

Kist voor deuren

Tijdens dit project werd door één van onze klanten een beroep gedaan op onze specialisatie in het realiseren van een maatwerk kist. Dit betrof een kist van een zeer groot formaat, omdat deze gemaakt moest om explosievrije deuren verpakken. De deuren zouden uiteindelijk naar een boorplatform getransporteerd worden.

De explosievrije deuren hebben een hoogte van 690 cm en een gezamenlijk gewicht van ongeveer 68 ton. Vanwege dit formaat en gewicht is ervoor gekozen om de deuren te verpakken op locatie. De deuren zijn eerst op een flatrack gezet, waarna ze ingepakt zijn met afdekzeilen. Hierdoor zijn ze beschermd tegen weersinvloeden die de deuren kunnen aantasten tijdens het transport. Uiteindelijk zijn de deuren rondom ingesloten met grote houten panelen, waardoor de op maat gemaakte kist compleet werd. Uiteindelijk zijn de deuren per schip getransporteerd naar de plaats van bestemming.

Op maat gemaakte kist nodig?

Wij kunnen voor elk object een kist op maat maken. Grote of kleine objecten, wij staan voor u klaar. Neem daarom gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Door de jarenlange ervaring die wij hebben in ons specialisme zijn wij in staat om voor uw object dat u wilt vervoeren een passende verpakking te realiseren.

 

Kunnen wij u helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar