Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering

Project

Cylinder lashen en securen in krat

houten krat geskoten

Voor één van onze klanten mochten wij een cylinder lashen en securen. Het betrof een cylinder met bijbehorende onderdelen welke verpakt en vastgezet dienden te worden. Tijdens dit project zijn alle objecten eerst met lashing banden vastgezet en vervolgens in het folie gewikkeld, dit om beschadiging door weersinvloeden te voorkomen. Vervolgens is de cylinder op een skid gezet met op maat gemaakte zadels, waardoor de cylinder stabiel op de skid kon blijven liggen.

Om een veilig transport van de cylinder mogelijk te maken is ervoor gekozen om een krat te maken. Het krat voorziet de cylinder aan alle zijden bescherming tegen mogelijke stoten tijdens het transport. Het object zou omhoog gehesen worden door een kraan met kettingen, waardoor er stalen hoekbeschermingen aan het krat zijn aangebracht tegen beschadigingen tijdens het hijsen. Om dit proces verder veilig te laten verlopen is het krat voorzien van een ‘centre of graffity’, wat het zwaartepunt van het krat aangeeft. Verder zijn er nog enkele bemerkingen op het krat aangebracht, welke de transporteur wijzen op de essentiële vervoereigenschappen van het object.

Specialist in lashing en securing

Bent u opzoek naar een specialist die u kunt helpen bij het lashen en securen van uw object of project cargo? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen kijken naar uw specifieke project en zo de best mogelijke oplossing kunnen realiseren.

Kunnen wij u helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar