Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering
Tank op transportzadels en skid 2
Product

Transportzadels

Transportzadels op maat

Wij maken transportzadels volgens uw specificatie. De uitvoering van transportzadels is sterk afhankelijk van het te vervoeren product. Het type zadel dat gebruikt moet worden is afhankelijk van de afmetingen, de vorm en het gewicht van het product. Bovendien moet worden gekeken waar het product moet worden ondersteund om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Als al deze gegevens in beeld zijn gebracht kan er worden beslist of het aanbrengen van een hol of massief zadel moet worden toegepast en of er gebruik moet worden gemaakt van plaat- of ander materiaal. Uiteraard maken wij gebruik van hout dat aan de ISPM 15 norm voldoet.

Als de situatie dit vereist zullen ook de transportzadels worden voorzien van rubberen matten om het product krasvrij te kunnen vervoeren. In overleg met de klant wordt bepaald hoe het te vervoeren product het beste kan worden ondersteund om deuken, krassen of overige schade tijdens het transport te voorkomen.

Onze manier van werken is snel en efficiënt. Wij werken niet alleen vanaf tekeningen, maar er komt ook een van onze verpakkingsexperts kijken om de beoordelen welke manier van zekeren het beste is. Op basis van zijn bevindingen wordt er een offerte voor u opgesteld.

Kwaliteit en snelheid van handelen zijn de handelsmerken van Bode Verpakkingen.

 

 

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar