Maatwerk oplossingen
Productie op locatie
Zeer snelle levering

Project

Een tank verpakken op een transportframe voorzien van transportzadels

Tank op transportframe

Voor een van onze klanten mochten wij een tank verpakken en klaar maken voor transport. Op de onderstaande afbeeldingen is te zien dat het om een groot object ging en dus betrof dit een project cargo. Door de omvang van de tank konden er geen materialen gebruikt worden met standaardmaten. Om deze reden is er een op maat gemaakte verpakking voor de tank in elkaar gezet. Dit proces vond op locatie bij de klant plaats, doordat de tank juist een verpakking nodig had om vervoerd te worden. Allereerst is er een skid gemaakt waar de tank op kon rusten. Een skid is een op maat gemaakte pallet. Hierbij is er rekening gehouden met de afmetingen van het object, maar bovendien ook met het gewicht.

De tank heeft een ronde vorm en daarom kon deze niet vrij op de skid gelegd worden. Voor een veilig transport moesten er daarom transportzadels gemaakt worden. Ook de transportzadels zijn op maat gemaakt en vervolgens bevestigd aan de skid. De tank kon op deze manier rusten op de transportzadels en niet van zijn plek afgaan. Daarnaast is de tank nog op enkele punten waar openingen zaten met krimpfolie dichtgemaakt, zodat er tijdens het transport geen vocht binnenin de tank kon komen. Tot slot is de tank met sjorbanden vastgezet door middel van onze lashing & securing service.

Hulp of advies nodig bij uw project cargo dat verpakt of vastgezet moet worden?

Wij staan voor u klaar om te helpen bij uw project cargo. Door onze ervaring in het realiseren van op maat gemaakte verpakkingen gaan wij geen project uit de weg. Daarnaast beschikken wij over specialisten in lashing & securing die u kunnen helpen bij het vastzetten van uw lading. Zo bent u verzekerd van een veilig transport. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom gerust met ons in contact!

Kunnen wij u helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frenk Snoeck - Bode Packaging

Frenk Snoeck staat voor u klaar